Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Fordele Opret gratis testamente som medlem af 3F På Testaviva.dk kan du som medlem af 3F oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt og samejekontrakt. Få op til fem timers gratis rådgivning fra TestaVivas jurister.

Testaviva.dk er en ny og spændende tjeneste, hvor du kan tage stilling til vigtige ting som testamente, værdier, gæld, eller hvad der skal ske, hvis du skal skilles. Du kan som medlem af 3F oprette et juridisk testamente, ægtepagt eller andet vigtigt dokument på testaviva.dk.

Alt bøvlet er fjernet for at gøre det så enkelt som overhovedet muligt. Dokumenterne bliver gemt sikkert og digitalt. I langt de fleste tilfælde vil du kunne klare det hele selv via platformen.

En del af medlemsfordelen består i, at du kan få op til fem timers gratis rådgivning fra en af TestaVivas jurister. Du får faktisk automatisk besked, når dit liv har ændret sig, hvis for eksempel testamentet bør efterses - ligesom du altid kan opdatere alle dine dokumenter.

Det hele foregår digitalt, og dokumenter underskrives og sikres med NemID.

Opret dig på TestaViva
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt