Nyheder
Åbent brev til medlemmer af 3F Fredericia

Coronakrisen

Kære medlemmer.

Det er en alvorlig og svær situation, som mange af jer og jeres kollegaer står i, med baggrund i de nye tiltag, der løbende bliver besluttet i forhold til at få inddæmmet Corona virus-smitten.

Alle vores tillidsfolk gør en fantastisk indsats på arbejdspladserne. De udviser stort engagement og påtager sig ansvar. Gør brug af de tillidsvalgte, hvis I har spørgsmål eller kontakt afdelingen. 

Servicen fra afdelingen til medlemmer er stadig udfordret af omstændighederne med lukkede døre og den manglende mulighed for fysiske møder. Men med brug af blandt andet de mange forskellige web-baseret løsninger, der er tilgængelige, er tilbagemeldingerne fra langt de fleste medlemmer positive omkring den hjælp og service, som de modtager fra afdelingen.

A-kassen er pt. udfordret af de mange ændringer, der på næsten daglig basis er i lovgivningen, og det stigende antal henvendelser, som de modtager. Men som i resten af huset, arbejder alle med det fælles mål: At vi er der for medlemmerne!  

Forbundets Facebook: https://www.facebook.com/3Fdanmark/posts/4164689286890261

Afd. Facebook: https://www.facebook.com/3ffredericia 

Hjemmesider. https://www.3f.dk/ https://www2.3f.dk/fredericia

Tlf. Fagforening og A-kasse: 70300902

E-mail: fredericia@3f.dk

Vær opmærksom på at der grundet enorm travlhed, kan forekomme ventetid. Dette beklager vi selvfølgelig, men vi lover at vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen

3F Fredericia


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt