Nyheder
Jobformidling – til trods for Corona

Fredericia, d. 07.05.2020

Jobformidling – til trods for Corona.

3F Fredericia har siden 01.01.2020 haft ansvaret for kontaktforløbet for dagpengemodtagere i opsigelsesperioden og de første 3 måneder af ledighedsforløbet.

3F Fredericia igangsatte ved årsskiftet en række af initiativer for at højne kvaliteten af jobformidlingen, som bl.a. screening af ledige, kontakt til virksomheder og inddragelse af hele netværket af tillidsfolk. Trods Corona-krisen ligger antallet af jobformidlede forsat over målet i den oprindelige handlingsplan.

Næstformand Henny Kristiansen udtaler: ” I den seneste tid har vi haft succesfuld jobformidling med bl.a. Post Nord brevsortering Erritsø samt DS Smith i Taulov, hvor mange medlemmer er kommet i arbejde. I forbindelse med genåbning af skolerne for de yngste elever blev der efterspurgt mere personale indenfor rengøringsbranchen. Her har vi ligeledes været med til at sikre kvalificeret jobformidling. Samtaler kan afholdes telefonisk, digitalt og vi kan mødes via Skype eller Microsoft Teams.

Virksomhederne skal ikke holde sig tilbage, hvis de står og mangler arbejdskraft.”

3F Fredericia opfordrer fortsat virksomhederne i Fredericia til at kontakte afdelingen, så den gode udvikling kan fortsætte.

Initiativet Mere ansvar til A-kasser kører i en 4. årig periode til udgangen af 2023.

Med venlig hilsen

3F Fredericia 

Venusvej 32

7000 Fredericia

fredericia.secure@3f.dkMasser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt