Nyheder
Om Corona Få hjælp i din afdeling.

Kære medlem

Mange står lige nu i en vanskelig situation, som kan få store konsekvenser i en ukendt periode. Situationen giver anledning til mange spørgsmål, og vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig.

Regeringen har netop vedtaget en aftale sammen med lønmodtagerne og arbejdsgiverne, som skal være med til at afværge massive massefyringer.

Du kan se, hvad den nye aftale indebærer, og hvad den betyder for dig på 3f.dk.

Læs mere på 3f.dk

Hvis du bliver hjemsendt eller mister dit arbejde

Vi har også samlet svar på en række relevante spørgsmål, som kan opstå, hvis du bliver hjemsendt eller mister dit arbejde.

Vær opmærksom på, at reglerne om G-dage ikke er sat ud af kraft. Det vil sige, at arbejdsgiveren skal betale for de første to dage, du er sendt hjem/fyret – hvis du har haft mindst 74 timers arbejde hos arbejdsgiveren. A-kassen kan ikke udbetale dagpenge for de dage, hvor du skal have G-dage fra arbejdsgiveren.

Find svar på 3f.dk

Vi er klar til at hjælpe

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til din lokale 3F afdeling eller log ind på Mit3F og opret en henvendelse til din afdeling.

Opret en henvendelse her

På grund af en enorm travlhed, kan du desværre opleve ventetid hos os. Derfor beder vi dig om at have tålmodighed. Vi arbejder benhårdt for at besvare alle henvendelser, så hurtigt som vi overhovedet kan, og vi skal nok besvare din henvendelse.

Du kan også finde svar på en række spørgsmål på 3f.dk, som løbende bliver opdateret. Her kan du bl.a. finde svar på, hvad du skal gøre, hvis du er ledig, bliver hjemsendt eller mister dit arbejde. Du kan også læse mere om den nye trepartsaftale, og hvad den betyder for dig.

Læs mere på 3f.dk

Er du medlem af både A-kasse og Fagforening?

For at kunne yde dig den bedst mulige service, anbefaler vi at du er medlem af både 3F Fagforening og 3F-akasse. Du kan opgradere dit medlemskab her.

Med venlig hilsen
3FMasser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt