Nyheder
Nye Vinkler
<p>Vi har i uge 46 haft af 2 af vores gode Tillidsvalgte i praktik i afdelingen. Sonja Bæk Mortensen og Tina Fallesen havde sagt ja tak til at deltage på et forløbet "Nye Vinkler" for Tillidsvalgte. </p>
<p>"Nye Vinkler" er et skræddersyet kursus forløb udviklet af URO til Tillidsvalgte. Der kunne tænke sig at få en bredere og større viden om dét at være ansat i en 3F afdeling. </p>

"Mandag d. 09/11-2020 mødte vi i afdelingen på Venusvej. Vi blev budt velkommen af næstformand Henny  Kristiansen, og efter en varm velkomst fra resten af de ansatte og valgte,  glædede vi os til at være en del af en travl hverdag resten af ugen.

Det har været en fantastisk uge, hvor vi har været hele vejen rundt. Vi har fået et mini kursus i GDPR, været med på 48-timers møde med Byggegruppen. Vi har været på virksomhedsbesøg i Fredericias nye og hurtigt voksende industriområdet i Taulov,. hvor vi var på besøg ved virksomheden Blue Water sammen med Transportgruppen. Vi har deltaget i møder i huset, været med i medlems administrationen. Fået et indblik i hvordan arbejdet foregår i A-kassen og lært om arbejdsmiljø. Besøg på rehabiliterings centeret sammen med en af afdelingens sagsbehandlere sammen et medlem, nåede vi også. 

Der var en rigtig god energi i afdelingen, hvor alle var klar til at svare på vores spørgsmål . Alt i alt har det været en rigtig skøn uge, hvor vi begge har fået et rigtigt godt indblik i hvordan det er at arbejde i en 3F afdelingVi sluttede ugen af med et socialt arrangement, hvor vi sammen med Lars Thomsen så Fredericia' håndboldligahold vinde på hjemmebane.

Vi kan kun anbefale at deltage på "Nye Vinkler" hvis man som Tillidsvalgt, kunne tænke sig at vide mere om at arbejde i en afdeling.

Tak til alle ansatte og valgte hos 3F Fredericia, og de dygtige underviser på kursusdelen af "Nye Vinkler".

De bedste Hilsner Tina og Sonja"

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt