Nyheder
Sponsoraftale Erritsø GIF Rugby og 3F Fredericia

Sponsoraftale Erritsø GIF Rugby og 3F Fredericia.

Det er en fornøjelse for os at indgå en sponsoraftale med Erritsø rugby. Erritsø rugby er en klub med mange gode værdier, såsom frivillighed, fællesskab og sammenhold, alle sammen værdier som er meget lig med de værdier som 3F Fredericia også har og kæmper for.

Erritsø rugby har for nyligt fået nye flotte faciliteter til at dyrke deres sport. Nye baner og nyt klubhus. En stor del af arbejdet med at få det lavet, er sket på frivillig basis. Der er mange af klubbens støtter, der har brugt weekender, aftener og ferie på at få det gjort, det syntes 3F Fredericia er flot gjort.

En af klubbens mottoer er ” venskab uden kendskab” det er det skønne ved sporten og ved klubben, her er plads til alle, alle er respekteret og alle er lige. Det er f.eks. sjældent at man ser den person der laver en scoring i rugby, udføre en kæmpe jubelscene, som man f.eks. ser i andre sportsgrene, og det er fordi at det er en holdindsats der har gjort at personen scorer, den holdning kan man da kun have respekt for.

Vi er i 3F Fredericia godt klar over at vores tøjsponsorat ikke hjælper Erritsø Rugby med at vinde danmarksmesterskabet, som vi snart håber kommer til Erritsø, men med vores tøjsponsorat kan vi da sikre at de er velklædte på vejen til det. Byens fagforening gør dig stærkere.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt