Aktiviteter
Konflikten mellem Israel og Palæstina Onsdag den 21. august inviterer 3F Frederiksborg til foredrag og debat med Mogens Lykketoft, tidligere udenrigsminister og i 2015-2016 formand for FNs generalforsamling. Mogens Lykketoft har stor viden om internationale forhold og vil fortælle om den lange konflikt mellem Israel og Palæstina, den aktuelle krig i Gaza og give sit bud på mulighederne for en varig fred.

Start
Slut
Hvem kan deltage
Alle
Pris
Gratis
Tilmeldingsfrist
Tilmeld Aktivitet

 

Mogens Lykketoft var blandt de første til at advare om, at Israels svar på Hamas’ bestialske angreb 7. oktober kunne udvikle sig til en massakre på Gazas civilbefolkning med tæppebombning af et af de fattigste og tættest befolkede områder i verden. 

 

Det er præcist, hvad der er sket – med titusinder dræbte og sårede, og invaliderede civile – herunder et uhyggeligt stort antal børn. FN’s sikkerhedsråd og det meste af verden har længe krævet våbenhvile og åbning for forsyning med mad, vand. medicin og telte til en befolkning, der truet af en sultkatastrofe i et område, hvor de fleste boliger og al infrastruktur er smadret. Men Israel fortsætter krigen mod Gaza og trænger frem med nye bosættelser på den besatte Vestbred. 

 

USA er som Israels allierede den eneste magt, der kunne standse Netanyahus krig. Men sker det? Kan der omsider komme fremgang for at skabe en palæstinensisk stat? Bliver Israels dømt for folkemord og bliver Netanyahu dømt som krigsforbryder?  Det er nogle af de spørgsmål, der belyses og diskuteres på mødet.

 

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig.

Skal vi opdatere dine kontaktinformationer?

Ved tilmelding til aktiviteten, kan vi se du har ændret dine kontaktinformationer (e-mail eller telefon).

Skal vi opdatere Min Profil med dine nye kontaktinformationer?

Dit valg påvirker ikke tilmeldingen til aktiviteten.

Opdater kontaktinformationer Nej tak
Tilmeld aktivitet Personlig information
Deltagere
1 2 3 4 5
Spisning
Transport
Kommentar til din tilmelding
{{state.kommentar.length}} / 1000
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik Tilmeld Tilmeld
Tilmelding


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt