Nyheder
Ny formand for 3F Frederiksborg


På fagforeningens generalforsamlingen den 30. september blev Mikkel Andersen valgt som ny formand for 3F Frederiksborg uden modkandidat.Mikkel Andersen afløser Helle Osther, som efter 3 år på formandsposten, bliver økonomiansvarlig i fagforeningen.


»I mit arbejde som formand for 3F Frederiksborg vil jeg styre efter 2 grundlæggende værdier: Vi skal passe på hinanden og vi skal stå sammen. Det gælder  støtten til vores medlemmer og tillidsfolkene på arbejdspladserne og solidariteten i samfundet. Det gælder arbejdet for at flere bliver omfattet af de rettigheder, som vi er sikret gennem overenskomsterne og at flere bliver medlem af fagforeningen«, sagde Mikkel Andersen bl.a. i sin takketale efter valget.


Mikkel Andersen har tidligere arbejdet som Falck-redder i Gilleleje, hvor han var tillidsrepræsentant for sine 3F-kollegaer. Her er han også bosat med sin hustru og sine to døtre. De sidste år har han arbejdet som konsulent i LO Hovedstaden. 
 


3F Frederiksborg har 5600 medlemmer indenfor bl.a. byggeri, industri, transport og rengøringsområdet og på generalforsamlingen kom det bl.a. frem at fagforeningen i 2019 skaffede 22,5 millioner kroner hjem til medlemmerne gennem faglige og sociale sager.


»Det er et flot resultat og viser, at der i den grad er brug for en rigtig fagforening. Den linje skal fortsættes!«, udtaler Mikkel Andersen, som i løbet af kort tid starter sit nye arbejde på Milnersvej i Hillerød.


Kontakt