Nyheder
Ring og bestil tid, hvis du vil besøge 3F Frederiksborg Fra mandag den 13. december 2021 arbejder medarbejderne i 3F Frederiksborg hjemmefra pga. den stigende smitte med Corona i samfundet. Det betyder, at du skal bestille tid, hvis du har behov for at møde personligt frem i huset på Milnersvej. Alle medarbejdere kan kontaktes telefonisk eller via mail, så vi tager os af din sag, helt som vi plejer.

Regeringen opfordrer nu til, at alle, der har mulighed for det, arbejder hjemmefra for at dæmme op for den stigende smitte med Corona i samfundet. Denne opfordring følger vi i 3F Frederiksborg. Vi har gode erfaringer fra sidste nedlukning, hvor alle medlemmer fik den nødvendige hjælp på trods af at huset var lukket, så selvom du ikke kan møde personligt op, kan du være hel tryg ved, at du altid kan få fat i fagforeningen, A-kassen eller socialrådgiverne.

Hvis det bliver nødvendigt at mødes personligt, så bedes du bestille tid. Vi har indrettet lokaler, hvor vi kan mødes under betryggende forhold. Du skal dog vise et gyldigt Corona-pas og bære mundbind.

Vi skal passe på hinanden!

 

 

 

 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt