Nyheder
Er du kunde hos Alka eller Tryg, så kan du stemme på, hvem der skal fordele overskuddet Mange 3F’ere har Alka som forsikringsselskab gennem fagforeningen. Alka er blevet en del af Tryg, og som kunde i Tryg er du samtidig medlem af TryghedsGruppen. Derfor kan du stemme til TryghedsGruppens repræsentantskab. 

3F Frederiksborg anbefaler, at du stemmer på 3F'eren Daniel Skovhus, som stiller op til valget af repræsentantskabet.

Daniel arbejder som tømrer og bor i almennyttig boligforening i Albertslund. Sidder i 3F Vestegnens bestyrelse sammen med lagerarbejdere, chauffører, brolæggere, gulvlæggere og skraldemænd. Har 2 dejlige piger på 8 og 4 år og en kone der er pædagog. 

Daniel  har ordet:

Jeg vil give det hårdtarbejdende folk en stemme i Tryg og fortælle, hvad tryghed er for faglærte og ufaglærte i det her land. 

Det vil jeg arbejde for:
Hvis jeg bliver valgt til Tryghedsgruppens repræsentantskab vil jeg se kritisk på, hvor meget virksomheden egentlig skal tjene på os kunder. Derudover så vil jeg gå til de tryghedsskabende aktiviteter i et perspektiv fra den menige faglærte og ufaglærte arbejdere.

Det gør mig utryg:
Når en kollega brækker benet og alt for hurtigt ender på kontanthjælp, så han må at tage for tidligt tilbage på arbejde for ikke at miste hus og bil.
Når jeg ser de unge hænger og hærger på cykelstierne i min kommune, fordi de lokale klub- og fritidstilbud bliver skåret ned eller lukker.  
Når en kollega i 40’erne fylder sig med smertestillende og samtidig ser pensionsalderen stiger, fordi akademikere lever længere.
Når statistikken siger, at faglærte og ufaglærte, hvor jeg kommer fra, har 5-10 års kortere levealder end i de bedrestillede områder.

Det gør mig tryg:
Når mine naboer slår sig sammen og holder fastelavn i gården.
Når vi bekymrer os om hinandens helbred og siger fra på arbejdet til nedslidende og farlige situationer.
Når samfundet tager sig af dem, der falder igennem, så de ikke skal nedværdige sig selv og hutle sig igennem tilværelsen.
Når vi skaber et fritidsliv, hvor vi kommer hinanden ved på villavejene, i boligforeninger og foreninger.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt