Nyheder
Velkommen til Birger 3F Frederiksborg kan præsentere vores nye faglige sekretær på industriens område.

Blandt mange gode ansøgere til stillingen faldt valget på Birger Pedersen, som har lang erfaring som faglig aktiv og med arbejdet i fagbevægelsen.

Birger Pedersen er 56 år, er født og opvokset på Bornholm og uddannet som industrislagter på Steff-Houlberg i Rønne. 

Birger har tidligere været ansat 25 år i Fødevareforbundet NNF og senest 2,5 år i HK Hovedstaden.

Birgers faglige karriere startede med ungdomsarbejde i NNF Rønne afdeling på Bornholm, hvorefter han flyttede til Esbjerg og blev ansat på Vestjyske Slagterier og blev talsmand for Slagtergangen.

I 1993 blev Birger valgt som næstformand NNF Esbjerg afdeling og formand for alle slagtere.

På Fødevareforbundet NNF Kongres i 1996, blev han valgt som forbundssekretær.

Fra 2016 og indtil sin ansættelse her i fagforeningen har Birger arbejdet i HK Hovedstaden – IT, Medie og Industri, hvor han har beskæftiget sig med store IT-virksomheder som IBM, KMD, Atea, CGI, og Tech-Manhindra m.m.

Ud for at besøge medlemmer

Du får mulighed for at hilse på Birger, da han rigtig gerne vil besøge din arbejdsplads. Fagforeningen har kontaktet tillidsrepræsentanterne for at aftale besøg på virksomhederne. 

»Som faglig sekretær vil jeg gerne sætte ansigt på de folk, som jeg skal samarbejde med i dagligdagen og jeg glæder mig meget til at være med til at løse de udfordringer, som tillidsfolk og medlemmer står overfor«, fortæller Birger. 

Birger er allerede startet på »Tour de virksomhed« sammen med Elaine Larsen, som tidligere har været faglig sekretær i industrigruppen. 

Deres første besøg var på Erhvervsskolen Nordsjælland med en rundvisning af Svend Åge, som fortalte om arbejdet med uddannelsen til industrioperatør og om de andre muligheder på skolen. 

Derefter gik turen til Biogen, hvor  de mødtes med formanden for Industrigruppen og tillidsrepræsentant Maria Andersen. Maria kunne bl.a. fortælle, at Biogen nu er opkøbt af Fujifilm og man er fuld gang med at implementere de nye tiltag, som skal gøres i den forbindelse. 

Kom forbi

Selvfølgelig er det ikke muligt at få arrangeret besøg på alle virksomheder, så du er velkommen til at komme forbi fagforeningen og hilse på.

 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt