Nyheder
PensionDanmark: Få hjælp til efteruddannelse i din fagforening
<p>På PensionDanmarks efteruddannelsessite kan du få det fulde overblik over dine efteruddannelsesmuligheder. Og som noget nyt kan du nu også nemt og sikkert dele alle oplysningerne med din lokalafdeling og få hjælp her.</p>

For at bruge efteruddannelsessitet på PensionDanmarks hjemmeside skal du logge ind med dit NemID. Så finder systemet dine oplysninger og viser dig bl.a. relevante kurser, og hvor mange dage der er på din uddannelseskonto.

Som noget nyt kan du også nemt og sikkert dele alle oplysningerne med din
fagforening. På den måde kan du få hjælp i lokalafdelingen og sammen kan I fx lave en uddannelsesplan for dig og en faglig profil (et CV).

Du har ret til efteruddannelse med løn – sådan gør du

Via din overenskomst har du ret til efteruddannelse med løn. Din arbejdsgiver får tilskud til efteruddannelsen via den kompetenceudviklingsfond, du er tilknyttet, så du skal ikke være bekymret for prisen.

Hvis du gerne vil på efteruddannelse, skal du tage en snak med din arbejdsgiver, da det er din arbejdsgiver, der tilmelder dig kurserne. Det kan være en god idé, at du først snakker med din lokalafdeling. Tjek selv dine muligheder ved at logge ind på PensionDanmarks hjemmeside pension.dk under ”Efteruddannelse” og del oplysningerne med din lokalafdeling, så de kan hjælpe dig.

Husk, at du også altid kan ringe ind til en af PensionDanmarks uddannelsesrådgivere, der sidder klar til at svare på spørgsmål. Ring på 7012 1342 alle hverdage kl. 8-21.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt