Nyheder
Den årlige fejring af rengørings- og serviceassistenterne i Danmark Ren Respekt Vi er nu i fuld gang med forberedelserne til den årlige fejring af rengørings- og serviceassistenterne i Danmark, som bliver markeret d. 15. juni

Vi er nu i fuld gang med forberedelserne til den årlige fejring af rengørings- og serviceassistenterne i Danmark. Det bliver markeret d. 15. juni og er en international hyldestdag, der afholdes samme dato hvert år.

Når vi ser tilbage på Covid19, står det lysende klart, hvor meget det betyder for alles trivsel og sundhed, at rengøringen bliver prioriteret. 

I Odense GOPS har vi taget initiativ til, at fejrer dagen. Du kan finde os med en stand på gågaden, hvor vi uddeler diverse merchandise og sætter fokus på det vigtige arbejde, der bliver gjort hver dag af dygtige rengøring- og serviceassistenter.

Kunne du tænke dig at tage del i dagen sammen med os og være med til at sprede det gode budskab, så kontakt faglig sekretær Michael Thorning på 70300812 eller på michael.thorning@3f.dk for at få yderligere info om dagen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt