Nyheder
Julehilsen fra 3F Guldborgsund

Kære medlemmer

Man må i sandhed sige, at 2020 er et år, som skriver sig ind i vores verdenshistorie. Det er utroligt, som dette Covid-19 har ændret vores hverdag. Da jeg for snart et år siden, hørte om de første tilfælde af Corona, så tænkte jeg, som sikkert mange andre, det bliver i Kina, det kommer ikke til at ramme os. Men jeg må sande, at verden er blevet ” lille”. Mange mennesker rejser som aldrig før rundt i hele verden. Ja ja, dem som nu har råd til dette. Jeg ved godt, at mange ikke har råd til den luksus at rejse verden rundt.

Men det med at verden er blevet meget mindre, betyder jo også at smitten, som vi nu ser det i hele verden, ikke kender grænser. Desværre er det, den verden vi skal forholde os til, og det bliver endnu mere et forhold, som vi kommer til at tage med ind i planlægning af vores fremtid.

Det handler meget om, de kommende måneder, at vi alle skal holde fast og se frem til, at vi kan blive vaccineret og forhåbentligt komme tilbage til noget, af den verden vi kender. Jeg er dog sikker på, at vi aldrig kommer tilbage til den verden som vi havde før, og i fremtiden tage meget ved lære af det, som er foregået i 2020.

Jeg, bestyrelsen og personalet ønsker jer alle og jeres familier en glædelig jul og et godt nytår.

På afdelingens vegne

Niels Henriksen

Formand for 3F Guldborgsund

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt