Nyheder
3F'ernes pensionsselskaber er landets billigste
<p style="margin: 0cm 0cm 0pt;">
<strong>
<span>En ny opgørelse fra Finanstilsynet viser, at Industriens Pension og PensionDanmark har landets laveste administrationsomkostninger pr. medlem. De lave omkostninger betyder, at der bliver mere i pension til medlemmerne.</span>
</strong>
</p>

Industriens Pension og PensionDanmark, der er de primære pensionsselskaber for medlemmerne af 3F, er de mest omkostningseffektive selskaber i branchen. Det fremgår af en ny statistik fra Finanstilsynet om danske pensionsselskabers omkostninger.

 

Ifølge Finanstilsynets nøgletal lå administrationsomkostningerne pr. medlem i 2017 på 278 kr. i Industriens Pension og 298 kr. i PensionDanmark. De fleste øvrige arbejdsmarkedspensionsselskaber svinger til sammenligning mellem 373 kr. og omkring 600 kr. årligt pr. medlem. De kommercielle pensionsselskaber er typisk betydeligt dyrere.

De lave omkostninger i 3F’ernes pensionsselskaber skyldes en stor omkostningsbevidsthed og et konstant fokus på effektive processer.

”Vi tænker meget over, at vi er her for de ansatte i industrien. Det hele handler i sagens natur om, hvordan vi forvalter ordningen på bedst mulig vis i medlemmernes interesse. Lave omkostninger betyder, at der i sidste ende bliver mere i pension,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

”Vi skal levere god service og rådgivning til medlemmerne, samtidig med at vi holder omkostningerne i bund. Den balance lykkes vi med via en høj grad af digitalisering af vores processer og kommunikation til medlemmerne,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt