Nyheder
Nyheder - Det offentlige område

Kære medlemmer på det offentlige område.

I 2021 skal vi igen forhandle overenskomster på det offentlige område. Vi skal blive enige med vores arbejdsgivere om, hvilke vilkår der gælder for de ansatte i stat, kommuner og regioner. Det er i al sin enkelthed det den danske arbejdsmarkedsmodel handler om.

Selve overenskomstforhandlingerne starter med de generelle forhandlinger i januar 2021. Her bliver de generelle krav forhandlet for alle ansatte på det offentlige område. Det er for eksempel bedre løn, ferie og barsel.

Men allerede her i december er der udveksling af krav med arbejdsgiverne.

I lyset af coronakrisen er hele OK21 naturligvis ekstra uforudsigelig. Ingen kender de økonomiske forudsætninger, og sundhedskrisen kan få betydning for selve forhandlingsforløbet, som vi endnu ikke kender.

Men i skal på ingen måde være i tvivl om at vi mener at i offentlige ansatte i 3F fag som på alle måder har båret os igennem coronakrisen. Som med jeres indsats har i gjort at alle andre har kunne komme igennem mange af de corona udfordringer der er. Vi vil sætte fokus på jer og jeres fag, så godt som vi overhovedet kan.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt