Aktiviteter
På Tur med Tue Lær din fagforening at kende Er du fagligt aktiv på din arbejdsplads, eller overvejer du at blive det, så har du nu mulighed for at besøge din lokale fagforening og dit fagforbund over to hele dage.

Start
Slut
Hvem kan deltage
Fagforenings medlemmer
Adresse
Pris
Gratis
Tilmeldingsfrist
Tilmeld Aktivitet

Tirsdag den 6. september kl. 08-15. Dagen bruges i det lokale fagforeningshus på Pile Allé 18 i Taastrup. Du bliver introduceret til de enkelte arbejdsfunktioner med fokus på det faglige arbejde, indsatserne overfor ledige medlemmer og arbejdet med sociale- og arbejdsskadesager. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og hvis du har ønsker til bestemte temaer, kan der tages højde for det, hvis du spørger i forvejen. Formand Søren Grøn og faglig medarbejder Tue Tortzen står for dagen.

Fredag den 9. september kl. 08-15. Her mødes vi på Pile Allé og tager på ekskursion til 3Fs forbundshus på Kampmannsgade 4 i København. Her får vi en rundvisning og en fortælling om forbundets arbejde. Efterfølgende besøger vi arbejdermuseet i Rømersgade, hvor vi får noget frokost og ser udstillingen. Tue Tortzen sørger for at guide deltagerne rundt i byen og tilbage til Taastrup.

Skal vi opdatere dine kontaktinformationer?

Ved tilmelding til aktiviteten, kan vi se du har ændret dine kontaktinformationer (e-mail eller telefon).

Skal vi opdatere Min Profil med dine nye kontaktinformationer?

Dit valg påvirker ikke tilmeldingen til aktiviteten.

Opdater kontaktinformationer Nej tak
Tilmeld aktivitet Vil du med? De to dage hænger sammen, så man tilmelder sig til hele forløbet hos Tue.tortzen@3f.dk eller på telefon 22857362 senest tirsdag den 30. august kl. 12.00. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser. 3F dækker udgifter til transport, fortæring og arbejdstab efter afdelingens regler. Personlig information
Tilmelding
Log på Mit3F

Denne aktivitet er kun for medlemmer af 3F Høje-Taastrup fagforening.

Tilmeld Se flere medlemsfordele
Tilmeld


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt