Nyheder
Konflikt ved Copenhagen Markets
<span>Sympatikonflikt mod virksomheder på Copenhagen Markets giver resultater</span>

3F Høje Taastrup har indledt konflikt mod en række virksomheder på Copenhagen Market fordi de ikke vil indgå overenskomst. Konflikten er fra 28 november udvidet til at omfatte alle brancher i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Det betyder at virksomheder med overenskomst ikke leverer varer og service til de firmaer som nægter overenskomst. Sympatikonflikten er begyndt at virke, og virksomheden Frugtkurven har været den første til at skrive under. Derudover har vi forhandlinger med 6 andre virksomheder.

”Vi er glade for at den første aftale er faldet på plads, og vi fortsætter til alle firmaer er overenskomstdækket. Efterhånden som de ikke kan få varer og ikke kan få håndværkere ud når noget går i stykker går sagens alvor op for dem. Vi vil ikke have firmaer som underbetaler eller ikke giver pension – både af hensyn til de ansatte og til de virksomheder som holder sig til reglerne” siger Louise Bruun som leder konflikten for 3F.

I de sidste par uger har morgenfriske 3F`ere delt løbesedler ud ved port anlægget til Copenhagen Market, og 2 gange har der været større demonstrationer hvor arbejdere fra andre fag er mødt op for at vise deres opbakning. ”Det dejligt når jord- og betonarbejdere, skraldemænd, elektrikere, blikkenslagere, havnearbejdere og mange andre dukker op tidligt om morgenen for at støtte os. Det tager måske sin tid – men vi skal nok få overenskomsterne i hus.” siger Louise Bruun.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt