Nyheder
1. maj arrangementer 2020 aflyst

LO Holbæk-Odsherred har besluttet at aflyse vores 1. maj arrangementer i år i henholdsvis 3F-Huset og Østre anlæg i Holbæk samt på Plænen i Asnæs. Vores vurderingen er, at intet formentligt er normaliseret til den tid og hvem ved hvornår smitten topper.

Det er beklageligt, men som bekendt er dette en situation som ingen havde forventet eller har været i tidligere, og beslutningerne skal jo træffes før eller siden og det blev nu. Alt andet vil være uansvarligt!

Vi havde ellers glædet os til meget til at markere fagbevægelsens internationale kampdag og vi havde allerede meget på plads i forhold til planlægning af markante talere, telte og alt praktisk omkring vores arrangementer.

Jeg håber at alle vil forstå beslutningen som ikke var særlig spændende at træffe, men hellere ”save than sorry” for det koster jo en del penge og ikke mindst en masse arbejdskraft at afholde tre så store arrangementer. Penge som vi sagtens kan bruge på andre medlemsrettede aktiviteter og arbejdskraft vi hellere vil bruge på vores medlemmer i denne noget kaotiske tid.

Vi lover at vende stærkt tilbage når forholdene igen normaliseres.

Ellers håber jeg at alle er ved godt mod og passer godt på sig selv og hinanden!

For yderligere oplysninger kontakt Lokalformand Allan Andersen på allan.a@3f.dk eller 60218353

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt