Nyheder
Bedre muligheder for at få hjælp i din sundhedsforsikring i Pensionsdanmark

 

Bedre muligheder for at få hjælp i din sundhedsordning i PensionDanmark

 

Alle medlemmer med pension i PensionDanmark er omfattet af en sundhedsordning, og den er gratis at bruge. I foråret blev der etableret en ny sundhedsklinik i lokalerne hos 3F Holbæk-Odsherred, Spånnebæk i Holbæk, og der er åbent alle hverdage.

 

Med den nye sundhedsklinik i 3F’s lokaler som Falck Healthcare driver, er der nu endnu bedre muligheder for at komme i behandling, hvis du har ondt i kroppen – Og du behøver ikke en henvisning fra lægen.

 

Sundhedsklinikken som vi har et godt samarbejde med er nemt fremkommeligt i stueplan, med gratis parkering og i samme bygning som 3F Holbæk-Odsherred og det giver en god synergieffekt, når vores medlemmer har brug for behandling så stikker flere hovedet ind hos os og får et godt råd hos vores ansatte når de alligevel er på de kanter, siger afdelingsformand i 3F Holbæk-Odsherred Allan Andersen.  

 

Du kan læse mere og booke tid til behandlinger på pension.dk/sundhed, eller du kan ringe på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også bestille tid til behandlinger via PensionDanmarks app.

 

Kom i gang med behandlinger og simple øvelser

Med din sundhedsordning i PensionDanmark kan du fx bestille tid til behandlinger hos en fysioterapeut eller kiropraktor. Fysioterapeuten i sundhedsordningen kan bl.a. hjælpe dig med dine arbejdsstillinger og med at holde din krop i form med øvelser. En af dem er Christian Madsen, der opfordrer til, at du lytter til din krop.

 

”Du skal se på smerter som en gul advarselslampe. Går du for længe med smerterne, så kræver det flere behandlinger, før du er fit for fight. I værste fald risikerer du fx alvorlige ledskader eller en diskusprolaps. Mit råd er, at du skal booke en behandling, hvis du har haft ondt i kroppen i mere end fem dage, eller hvis du har fået en pludselig skade,” siger fysioterapeut Christian Madsen.

 

I PensionDanmarks sundhedsordning er der også et team af sygeplejersker og socialrådgivere, der kan hjælpe, hvis du har særlige behov – fx hvis du har brug for en hurtig diagnose til at komme videre i sundhedssystemet (ring 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21).


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt