Nyheder
Entreprenør Morten C Henriksen AS hyldet for sit lærlingearbejde

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S hyldet for sit lærlingearbejde

 

LÆRLINGE: 3F blev godt modtaget, da Morten C. Henriksen A/S i fredags fik besøg af den lokale afdelingsformand for fagforbundet 3F, Allan Andersen og faglig sekretær Verner Dehn.

 

Anledningen til besøget var 3F’s påskønnelse af Morten C. Henriksen A/S for indsatsen på lærlingeområdet. Og præmien var en flot lagkage, som ledelse og medarbejdere fik overrakt ved et besøg på virksomhedens adresse i Hagested.

 

”Vi har valgt Morten C. Henriksen A/S, fordi virksomheden gør en kæmpe indsats for, at deres lærlinge kommer godt igennem deres uddannelsesforløb her på virksomheden,” siger Allan Andersen fra 3F Holbæk-Odsherred. Uddannelsesansvarlig Pernille Henriksen tager sig godt af virksomhedens lærlinge – også dem der falder fra, fra andre steder og hjælper dem godt igennem deres uddannelsesforløb.

Vi ved godt, at der er mange virksomheder der tager lærlinge, men vores mission er at gøre opmærksom på nogle af dem, der tager et ansvar for såvel branchen som samfundet, og det skal absolut belønnes, mener Allan Andersen.

Vi i fagbevægelsen er indimellem gode til at kritisere virksomhederne, når de ikke tager lærlinge nok. Derfor er det er lige så vigtigt at hylde de virksomheder, der gør det godt på lærlingeområdet, og det gør Morten C. Henriksen A/S.

Struktørelev Bjarke fortæller, at han valgte at gå i lære hos Morten C. Henriksen A/S fordi han kan se en god fremtid i branchen med mange jobmuligheder fremadrettet og så holder han meget af alt den friske luft han får i sit daglige arbejde.

 

Administrerende direktør Morten C. Henriksen, er meget glad for3F’s initiativ, fordi uddannelse ligger højt på virksomhedens agenda og der mangler masser af faglærte i branchen, så hvis vi sammen kan gøre opmærksom på den problemstilling kan vi nå langt. ”Der bliver hårdt brug for faglært arbejdskraft i de kommende år, og vi vil gerne gå forrest i ambitionen om at sikre dansk erhvervsliv den fremtidige arbejdskraft. Jeg er rigtig glad for vores dygtige lærlinge.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt