Nyheder
Faglig sekretær Peter Nielsen

Én af vores nyeste ansatte på kontoret er Peter🙋‍♂‍

Peter har været ansat hos os siden 1. september 2019, som faglig sekretær på transportområdet. Ud over at vide en masse om reglerne indenfor transport, så er Peter også vild med organisering – og at undervise. Peter siger selv, at han har en meget stor retfærdighedssans. Så han kunne vist ikke være landet et bedre sted, end her ved 3F.

Peter har boet hele sit liv i Viby Sj og gør det stadig. Han beskriver det selv som en lille by, og måske er det derfor at han altid har følt sig godt tilpas her. Peter bor ikke alene, han deler nemlig bopæl med sin kæreste gennem 25 år, Christine. Peter har en bonusdatter på 28 år, og gennem hende er Peter for ikke så længe siden blevet bedstefar.

Peter er glad for dyr, specielt hunde. Lige nu har de dog ikke hund – man fornemmer dog at det kunne være en mulighed i fremtiden.

I fritiden spiller Peter dart i FIOV dartklub i Albertslund. Og så er Peter et stort familiemenneske, som nyder at tilbringe tid sammen med sin familie.

Peter var meget aktiv under den store Tryk Stop kampagne for et par år siden. Her var fokus på at få organiseret landets buschauffører. Afslutningsvis på denne kampage fik Peter æren af at holde tale i Fælledparken første maj 2019. To gange har han været konferencier i Odense Congress Center for over 1.000 buschauffører.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt