Nyheder
Hils på en af vores dygtige tillidsfolk

Det er vist på tide at få sagt hej til nogle af vores dygtige tillidsfolk.

Vi starter ud med Jesper, som er pedel ved EUC Nordvest Sjælland i Holbæk. For et års tid siden blev han valgt ind som tillidsrepræsentant.

Det sidste år har som bekendt været præget af corona, så han føler sig på en måde stadig lidt ny i tjenesten. Jesper er rigtig glad for at være tillidsrepræsentant, og ser frem til en god dialog – både med sine kolleger og med ledelsen.

Jesper siger, at det vigtigste som tillidsrepræsentant er, at ens kolleger føler, at de kan komme med det de har på hjertet. Han er deres talerør overfor ledelsen og de skal føle, at han bakker dem op. Tillidsrepræsentanten er der for de ansattes skyld.

Jesper har tidligere været arbejdsmiljørepræsentant hos Novo Nordisk i omkring 10 år. Det er altså ikke nyt for ham, at skulle samarbejde med fagforeningen.

I skrivende stund springer studenterne ud på EUC Nordvest, og Jesper kan berette om en flok unge mennesker som er både dygtige og kompetente. Mon ikke en del af fremtidens tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter findes i flokken.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt