Nyheder
Jord Beton og anlæg AS hyldet for sit lærlingearbejde

Jord - Beton og anlæg A/S hyldet for sit lærlingearbejde

 

LÆRLINGE: Der var brede smil og god stemning, da Jord - Beton og anlæg A/S i onsdags fik besøg af den lokale afdelingsformand for fagforbundet 3F, Allan Andersen og faglig sekretær Verner Dehn.

 

Anledningen til besøget var 3F’s påskønnelse af Jord - Beton og anlæg A/S for indsatsen på lærlingeområdet. Og præmien var en flot lagkage, som ledelsen fik overrakt ved et besøg på virksomhedens adresse i Holbæk.

”Vi har valgt Jord - Beton og anlæg A/S, fordi virksomheden gør en kæmpe indsats for, at deres lærlinge får et godt uddannelsesforløb i hele deres praktiktid her på virksomheden,” siger Allan Andersen fra 3F Holbæk-Odsherred.

Det skal belønnes, mener Allan Andersen.

Vi har ofte travlt med at kritisere virksomhederne, når de ikke opretter praktikpladser nok. Men det er lige så vigtigt at hylde de virksomheder, der gør det godt på lærlingeområdet, og det gør Jord - Beton og anlæg A/S.

Administrerende direktør på Mogens Jensen fra Jord - Beton og anlæg A/S, er meget glad for prisen, fordi uddannelse ligger højt på virksomhedens agenda.

Vi vil gerne have vores lærlinge i hele læretiden, da det skaber de bedste rammer for såvel lærling som virksomheden.

 

”Der bliver hårdt brug for faglært arbejdskraft i de kommende år, og vi vil gerne gå forrest i ambitionen om at sikre dansk erhvervsliv den fremtidige arbejdskraft. Jeg er rigtig glad for vores dygtige lærlinge, og det er et rigtig godt initiativ, som 3F har søsat, og jeg er stolt af, at Jord - Beton og anlæg A/S bliver udvalgt som en virksomhed, som gør en særlig indsats på lærlingeområdet,” siger Mogens Jensen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt