Nyheder
Kåring til 3F ildsjæl af Basil Kamals mindepris 2021

I dag har 3F uddelt og hædret dygtige ildsjæle til Basil Kamals mindepris 

Prisen uddeles til personer eller andre, der har gjort en særlig indsats for integration, inklusion og mangfoldighed i det danske samfund, og som har medvirket til at bygge bro, solidaritet og fællesskab på de enkelte arbejdspladser og afdelinger.

Vi er stolte over og glade for at vores medlem Johnny Henriksen har vundet den ene  af priserne i år.

Indstillingen fra afdelingsformand Allan Andersen lyder således

Johnny Henriksen har i 10 år haft en kæmpe indflydelse på, at dette netværk overhovedet eksisterer. Johnny holder fast i, at netværket mødes uanset om de kan mønstre et fremmøde på 6 eller 25 personer

Som det største har netværket med Johnny for bordenden gennemført 4 mangfoldighedsarrangementer i 2014, 2017, 2019 og i 2021. Afdelingen 3F Holbæk-Odsherred er meget glade for Johnny og netværkets vedholdende indsats fordi det er helt afgørende at netværket eksisterer til gavn for udbredelsen af viden om mangfoldighed, ligestilling og integration.

Mest imponerende er det at Johnny aldrig har givet op selvom deltagerkredsen i netværket var nede at skrabe bunden med 4 – 6 medlemmer.

Frivillige kræfter gør en stor forskel og det gør Johnnys netværk i særdeleshed. Johnny er en ægte fighter der altid går 100 % ind i opgaven uanset om det er netværket, hans favorit fodboldhold Arsenal eller opgaver på hans job og det synes vi skal belønnes med Basil Kamals mindepris.

Tillykke med prisen og godt arbejde Johnny


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt