Nyheder
Mød Allan Andersen Politiker nr 2 på liste A der stiller til op kommunalvalget for Socialdemokratiet i Odsherred

Jeg er 52 år og bor i Nykøbing S, er gift med Karina og har 3 voksne sønner.

I mit daglige virke arbejder jeg afdelingsformand i 3F Holbæk-Odsherred og før det omdelte jeg post i hele Odsherred. Jeg blev valgt første gang i 2013.

Nu er jeg gruppeformand, medlem af Økonomiudvalget og bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning.

Jeg har valgt at involvere mig i politik fordi jeg gerne vil være med til at udvikle og forandre vores kommune. Det betyder meget for mig og mange andre, at bo et sted hvor man føler sig tryg, er stolt af og lever i.

Der er så mange uudnyttede potentialer i det smukke Odsherred som jeg gerne vil være med til at fremme. Det gælder rammerne for erhverv, uddannelsesmuligheder for de unge og naturen som vi lever i. DET HANDLER OM ODSHERRED!

Jeg vil arbejde for at få de svageste borgere med. Om det er ældre der skal have mere pleje eller rengøring, unge der har brug for fællesskaber, handicappede der ikke skal opleve begrænsninger men inklusion eller psykisk sårbare der har behov for den nødvendige støtte og omsorg. Der skal være tryghed for alle disse grupper og der skal skabes muligheder for at blive inkluderet i fællesskaber som kultur- og foreningslivet.

Jeg vil arbejde for fortsat at udvikle Odsherred Kommune til et sted, hvor det er attraktivt at flytte til for såvel erhverv og borgere. Vi skal konstant have fokus på servicen så alle føler sig godt taget imod i enhver sammenhæng.

Kvalificeret arbejdskraft er vigtig forudsætning for erhvervslivets udvikling og derfor skal vi have fokus på, at der bliver investeret i relevant uddannelse for både ledige og den stående arbejdsstyrke.

Jeg vil arbejde hårdt for den grønne omstilling ved effektivt sætte gang i at etablere grøn fjernvarme der, hvor borgerne ønsker det. For mig er det væsentligt, at vi bevarer vores rene drikkevand og sikre at vores spildevand bliver renset forsvarligt inden vi sender det ud i naturen.

Jeg vil også arbejde for flere lade standere til elbiler. Mangel på offentlige lade standere dæmper nemlig lysten til at skifte til elbil.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt