Nyheder
Mød Gitte Ketelsen

Mød Gitte!

Gitte bor i Langtved mellem Holbæk og Roskilde. Her bor hun sammen med sin mand, på et fritidslandbrug som faktisk oprindeligt er hans barndomshjem. De købte det for 12-13 år siden og byggede staldlænge om til beboelse.

Sammen har de to døtre på 34 og 40 år. Den ældste af dem har to drenge, den yngste to piger. De nyder at komme på besøg og gør det heldigvis ofte.

Gittes store interesse er at tage billeder af omgivelser, sin have, børnebørnene o.s.v. Ofte bruger hun billederne til at lave fotobøger

Hun går mange ture i skoven, som ligger lige ved siden af. Under COVID-19 har hun nydt at gå lange ture med børnene og så er hun også begyndt at strikke igen. Det er ellers noget hun ikke har gjort i 20-30 år. Bestillingerne på hjemmestrikkede ting fra børnene går især på karklude o.s.v. Det skyldes bl.a. at den ældste datter går meget op i klima – så det er en god måde at undgå mikro plast.

En ny ting Gitte også er begyndt på, er at høre podcast. blandt andet om noget så sindsoprivende som udbytteskatten, rejseholdet og så videre. Hun kombinerer det med sin gåtur, og nyder at hun både får frisk luft og lærer noget nyt samtidig.

Her hos 3F Holbæk-Odsherred er Gitte bogholder. Hun holder altså styr på økonomi og regnskab – og så er hun en del af medlemsadministration. Gitte nyder variationen i sine opgaver og at hun ofte taler med medlemmerne.

En af Gittes fineste opgaver er, at prøve på at spore sig ind på hvilke bagvedliggende årsager der er, når et medlem for eksempel ikke betaler sin regning. Hun er meget opsat på, at man sammen finder en løsning.

Hun nyder friheden til selv at træffe beslutninger, at alt hun laver ikke skal godkendes af andre. Det skyldes, at der på kontoret ikke er den bureaukrati, der ellers efterhånden kan fylde meget på de danske arbejdspladser. Gitte kan godt lide selv at finde løsningerne på udfordringerne.

Gitte har været i fagbevægelsen i 23 år – hun startede i SID Hvalsø i 1997. Og så overtog hun den gamle kasseres opgaver da han gik på pension.

Hun har aldrig fortrudt sit valg om at få job i fagbevægelsen. Faktisk nævner hun det som sin bedste beslutning rent arbejdsmæssigt.

Gitte nyder sit arbejdsliv i stor stil, med alt hvad det indebærer – travlhed og udfordringer der følger med. Med Gittes egne ord, har hun gode kollegaer, glade medlemmer og gode kollegaer fra andre afdelinger


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt