Nyheder
Mød Søs Holm

Sig hej til vores dygtige a-kasse-medarbejder, Søs

Søs bor i Holbæk, cirka to kilometer fra kontoret. Her bor hun sammen med sin mand, som hun har kendt i 41 år og fejret 33-års bryllupsdag med.

Sammen har de to voksne børn, plus et ekstra ”barn” – deres tidligere nabos datter har nemlig været fast inventar i husstanden, siden børnene var små. Og Søs betragter da også hendes børn som sine børnebørn. Dermed kommer Søs og hendes mand op på fire børnebørn, som de nyder at tilbringe tid med.

Faktisk nyder Søs det så meget, at hun hver tirsdag henter datterens to børn og tager dem med til svømning. Mon ikke det er en tradition der er flere der synes er ret fantastisk?

Ud over hver tirsdag, så tilbringer Søs også de fleste weekender sammen med datteren og hendes familie. De har nemlig købt et sommerhus sammen, ved Dianalund. Tiden i sommerhuset bruger de på at sætte det i stand – og så er det jo heldigt at både manden og svigersønnen er håndværkere. Efter en lang dag med renoveringer står den på vildmarksbad og hygge. Søs beskriver naturen omkring som ret fantastisk – her er der både dådyr og ræve der kigger forbi.

Når det skal være en smule mere eksotisk, så tager Søs og manden til Sverige, hvor de har et sommerhus sammen med et vennepar. Der er et stort område omkring huset, hvor man kan nyde naturen. Her går de mange ture og nyder stilheden.

Lidt camping bliver det også til. Søs og familien har camperet siden børnene var helt små, og i dag er den store campingvogn skiftet ud med en mindre. Den bruger de når der er festival i Ringsted eller på Langeland.

Søs startede sin karriere i fagbevægelsen i FOA, herfra rykkede hun videre til Prosa, hvorefter hun fik et barselsvikariat hos 3F Holbæk-Odsherred. Efter vikariatet sluttede var hun forbi HK i et halvt års tid, før hun kom til 3F Ringsted. En dag blev hun dog ringet op fra 3F Holbæk-Odsherred, om ikke hun havde lyst til at komme tilbage. Og det havde hun, heldigvis – og hun har været her i 16 år. Hun siger, at hun ikke har planer om at skulle arbejde andre steder, men bliver her resten af sin arbejdstid.

Kvinderne i vores a-kasse har et tæt samarbejde. Der er en god tone og man er gode til at sparre med hinanden. Der er frihed under ansvar, hvilket Søs synes er dejligt.

Spørger man Søs hvad det bedste ved jobbet er, så svarer hun: at man gør en forskel for medlemmerne. Søs møder medlemmerne som mennesker og ikke blot et CPR-nummer. Hun kæmper medlemmernes sag, men nogle gange sker det naturligvis at hun skal overbringe en træls nyhed til et medlem. Nogle ting giver, rent lovgivningsmæssigt, ikke mening, og det kan godt være svært at være den der skal overbringe det til medlemmet. Her er det vigtigt at man deler sin ærgrelse med medlemmet og siger ”det forstår jeg godt du synes er dybt uretfærdigt – jeg ville også ønske det var anderledes”.

Søs sætter en ære i at behandle alle ens. Man skal have den samme hjælp uanset hvor man kommer fra.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt