Nyheder
Tillidsvalgte igang med Organiseringsuddannelse

At organiserer på arbejdspladsen handler om at skabe fællesskabet.

Som Tillids valgt ser 3F dig som en vigtig nøgleperson til at samle folk på arbejdspladsen i et fagligt fællesskab. Et fællesskab, er med til at dine kolleger kommer tættere på dig som Tillidsvalgt, derved en større opbakning og hjælp. Din involverende tilgang vil skabe flere loyale kolleger så dit bagland bliver større. Til slut skaber det en bedre arbejdsplads og du som Tillidsvalgt får succeser både af stor og mindre kalibre.

Uddannelsen foregår lige nu og det sker både i afdelingen, på 3F kursuscentrene og sidst men ikke mindst på jeres arbejdspladser. Uddannelsen er formet over 4 moduler og tager for det meste afsæt i jeres arbejdspladser

På modul 1 vil der blandt andet være undervisning i faglige teorier, kommunikation, meningsmåling og kortlægning af arbejdspladsen.

Modul 2 og 3 gås i dybden med de udfordringer du har på din arbejdsplads så undervisningen planlægges efter dine behov. På 4. modul samles der på og alle deltagerne fra årets organiseringskurser samles og deler deres viden og bliver inspireret af hinanden. Så der kan spares med hinanden og få inspiration.

Vi glæder os til at følge jer og få en snak med jer om forløbet.

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt