Nyheder
Har I Danmarks bedste "Samarbejdsplads"? CO-industri er på jagt efter Danmarks bedste ”Samarbejdsplads”. En arbejdsplads hvor samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse er rigtigt godt, og trivslen er i top.

Har I det sådan på din arbejdsplads, så er det måske jer, der skal modtage CO-industris Samarbejdspris 2021.

Det gode samarbejde trives på mange arbejdspladser. Det vil CO-industri gerne sætte fokus på og finder derfor en gang om året frem til en virksomhed, hvor samarbejdet er særligt godt og kårer virksomheden med samarbejdsprisen. Den består af en statuette, et diplom, en kontant anerkendelse – og en masse positiv omtale.

Det er tillidsrepræsentanter på virksomheder med industriens overenskomster, der kan indstille deres arbejdsplads. Kriterierne er brede, men udgangspunktet er det gode samarbejde gennem virksomhedens samarbejdsudvalg. Det kan være et langvarigt godt samarbejde, hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab finder løsninger. De kan også have gjort noget ekstra for uddannelse, psykisk arbejdsmiljø eller noget helt tredje, hvor samarbejdet er brugt til at fremme trivslen hos de ansatte og styrke virksomheden.

Tillidsrepræsentanterne kan nominere deres virksomhed frem til den 28. maj 2021. Det sker på CO-industris hjemmeside co-industri.dk/samarbejdspris, hvor der er et nomineringsskema eller på sms til 1940, hvor man skal skrive SAMPRIS + virksomhedens navn + sit eget navn. Så bliver man kontaktet for yderligere oplysninger. Alle, der indstiller, deltager også i lodtrækningen om fem kilo bolsjer til kollegerne.

De tidligere modtagere af CO-industris Samarbejdspris er Alfa Laval Aalborg, Vestas Manufacturing A/S i Hammel, C.C. Jensen med hovedsæde i Svendborg, Nordic Waterproofing med hovedsæde i Vejen samt Herning Vand. Der er også fundet en vinder af CO-industris Samarbejdspris 2020. Overrækkelsen af prisen finder sted, når coronasituationen tillader det.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt