Nyheder
3F Horsens og Omegn åbner igen dørene - Opdateret 25.5.2021 Gældende fra den 25. maj genåbnes 3F Horsens og omegn som følge af seneste udmelding fra regeringen om genåbning. Vores områdekontor i Nørre Snede vil åbne fra fredag den 4. juni.

En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt tager ansvar for, at det sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt "herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at der fortsat bruges mundbind, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer".

For 3F´s kontorer og faciliteter gælder, at de fortsat vil være under de restriktioner, som vi har benyttet et stykke tid. Det vil sige anvendelse af mundbind, afstandskrav (mindst 1 til 2 meters afstand), afspritning og fokus på hygiejne.
Har du ikke lige fået et mundbind med, så spørg efter et ved indgangen.

I Horsens vil dørene være åbne i normal åbningstid (åbningstiderne kan ses på 3F Horsens og omegns hjemmeside)

Du kan fortsat bruge e-mail, telefon i stedet for fysisk fremmøde i de situationer hvor det muligt - Ring da til 88 92 54 04 eller send en mail: horsens@3f.dk i stedet for at få kontakt, aftale og hjælp…

Sørg løbende for at orientere dig i Sundhedsstyrelsens retningslinjer – og overholde dem. Og HUSK, at selvom du måske selv føler dig rimelig sikker, så er udbredt kontakt med andre også en risiko for kollegaer og egen familie!

Pas på dig selv og os andre!


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt