Nyheder
Gratis retshjælp i 3F Horsens 3F Horsens & Omegn har indgået en aftale med Advokatgruppen Horsens om gratis retshjælp for medlemmerne. Retshjælpen kan give gode råd og vejledning, om hvordan du kommer videre med sagen, men udarbejder ikke dokumenter m.m. Læs mere her.

Som medlem af 3F Horsens & Omegn kan du henvende dig med juridiske problemstillinger og få en indledende samtale om sagen ganske gratis. Retshjælpen kan hjælpe dig med et godt råd eller vejledning, om hvordan du kommer videre med sagen - men retshjælpen udarbejder ikke dokumenter, breve, m.v.

Aftalen indebærer, at advokaten er i 3F Horsens & Omegn den 1. mandag i måneden mellem kl. 14 og kl. 16. Hvis du som medlem gerne vil benytte dig af ordningen, kræver det, at du kontakter 3F Horsens & Omegn for at aftale tidspunkt. Det er Lone W. Plöen i vores sekretariat, der skal kontaktes.

Der kan i visse tilfælde blive tale om, at mødestedet bliver på Advokatkontoret - det afhænger af hvilken type sag, der skal ydes retshjælp til - dette for at sikre den bedst kvalificerede advokat til opgaven.

NICOLAI BROMMANN CARØE

Nicolai Brommann Carøe er advokat og administrerende partner hos Advokatgruppen, hvorfor han har ansvaret for den daglige drift og ledelse af firmaet.  Nicolai har i over 10 år beskæftiget sig med erhvervsretlige forhold – herunder ydet rådgivning om ansættelsesret, selskabsret, generationsskifte og erhvervslejeret. Ydermere rådgiver han om lejeret og retssager (voldgift). Nicolai har møderet for landsretten. 

Filer 2018 Advokatordning 161 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt