Nyheder
Aflysning Juletræsfest 2021

Indtil i dag har vi troet på, at det ville være muligt at gennemføre årets 3F juletræ og julefest i Insero Atrium Forum Horsens.

Men med Corona-udviklingen og de seneste smittetal, finder vi det ikke muligt og forsvarligt, at samle børn og voksne til en fest, hvor det vil være svært at holde afstand på en forsvarlig måde.

  • Alle, der har købt voksenbillet, får naturligvis refunderet deres penge via Nemkonto indenfor den næste uges tid.
  • Børnebilletterne har vi til gengæld - af hensyn til børnene, besluttet at veksle til en børne-3F-julepose, så de lidt mærker det festlige ved jul trods aflysning.
    Posen kan mod aflevering af posebillet udleveres i fagforeningen, Havnen 13, fra mandag den 13. til fredag den 17. december i åbningstiden.
  • Konkurrencen om hjemmelavet julepynt fortsætter trods Corona-forholdsreglerne, så der stadigt blandt det indleverede julepynt trækkes lod om en gave, fredag den 10. december.

3F Horsens og omegn og vores aktivitetsudvalg beklager aflysningen og besværet. Men håber, at I vil tage det med godt humør - og passe godt på hinanden...

Som pandemien stiller sig i de her dage, hverken kan eller vil vi udsætte vores medlemmer og deres familier for risikoen ved at holde festen.

Filer Aflysning 3F Julefest 2021 803 KB PDF Hent dokument
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt