Kampagne om ulighed

I år er der folketingsvalg, og 3F er selvfølgelig med til at sætte dagsordenen med en stor kampagne om ulighed i Danmark.

I år er der folketingsvalg, og 3F er selvfølgelig med til at sætte dagsordenen med en stor kampagne om ulighed i Danmark.

I dag lancerer vi kampagnen ”Og det er Daaanmark”, der skal rette fokus på den stigende ulighed i Danmark og de mange negative konsekvenser, hvis ikke vi vender udviklingen. Du kan både se kampagnen ude på gaden, og på de sociale medier.

Kampagnen tager udgangspunkt i en tid, hvor vi var mere lige end nu, og hvor vi stod mere sammen side om side. I dag går det ned af bakke. De rigeste har fået flere penge mellem hænderne, og de fattigste har fået færre.

Valget er dit

Vi ønsker et folketingsvalg, hvor der er fokus på vores dagsordener:

  • Politikere giver i dag rabatter til ejere af lystyachter, men de vil ikke betale for, at nedslidte kan gå tidligere på pension.
  • En akademiker lever i dag 7,5 år længere end en ufaglært.
  • Antallet af fattige børn er alt for højt.

Uligheden er blevet uanstændig, og det kan vores kampagne forhåbentligt være med til at ændre.

Hvis du vil være med til at sætte dagsordenen, kan du dele kampagnefilmen på Facebook https://www.facebook.com/3Fdanmark/videos/2254952138126799/ eller dele facts om ulighed fra kampagnens hjemmeside - https://www.ogdeter.dk/.

Menu