3F søger 5 regionale uddannelseskoordinatorer

Brænder du for uddannelsesområdet? Er du en skarp formidler med sans for at udvikle tværgående uddannelsesopgaver? Og vil du være med til at løfte 3F's fælles uddannelsespolitiske opgaver i samarbejde med 3F's afdelinger? Så er du måske en af vores nye uddannelseskoordinatorer.

Som uddannelseskoordinator bliver du tilknyttet 3F-sekretariatet for AUI (Arbejdsmarked, Uddannelse, Integration, Erhvervspolitik, Ligestilling og Mangfoldighed), men har til daglig kontor på et af 3F's kontorer i henholdsvis Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Syd, Region Midt og Region Nord. Du skal arbejde tæt sammen med forbundets uddannelseskonsulenter, 3F's a-kasse og 3F's afdelinger.

Hovedansvarsområder:

Arbejdet består primært i at bistå afdelingerne i deres arbejde med at opprioritere og styrke uddannelsesarbejdet og uddannelsesvejledningen, herunder:

 • styrkelse af det strategiske fokus på uddannelse som kernemedlemstilbud og organiseringsredskab i afdelingerne
 • styrkelse af arbejdet for, at flere af 3F's medlemmer får tilbud om afklaring af deres almene kompetencer, med et særligt fokus på FVU og OBU, i koordinering mellem afdelingerne
 • stimulering af efterspørgslen efter generel voksen- og efteruddannelse (primært AMU)
 • styrkelse af uddannelsesløft fra ufaglært til faglært blandt beskæftigede
 • styrkelse af arbejdet med uddannelsesplanlægning og boost af vejledningssamtaler i afdelingerne
 • ansvar for at opsatte mål og handlingsplaner gennemføres.

Kvalifikationer/erfaringer:

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til uddannelsesverdenen og har arbejdet med uddannelse og uddannelsesvejledning, samt at du har kendskab til muligheder i uddannelses- og beskæftigelseslovgivningen, herunder:

 • godt kendskab til AMU/EUD
 • forståelse for fagbevægelsens roller og opgaver samt den politiske beslutningsproces
 • at du har arbejdet strategisk med mål og handlingsplaner
 • kendskab til organisering og jobformidling.

Vi forventer, at du:

 • evner at skabe, fastholde og videreudvikle netværk
 • har stor interesse for og kendskab til uddannelses- og arbejdsmarkedsforhold
 • har gode faglige kvalifikationer og kan arbejde selvstændigt
 • er en god og konstruktiv kollega, udviklingsorienteret og drevet af et stærkt engagement
 • er velformuleret og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
 • har mulighed for - ind i mellem - at arbejde uden for almindelig kontortid og deltage i rejseaktiviteter rundt om i landet, at du har kørekort og selv kan stille bil til rådighed.

Vi tilbyder:

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 5 år. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledelseskonsulent Michael Rask Pedersen på mail michael.pedersen@3f.dk eller telefon 60 25 34 52, eller AUI-teamleder Kaj Andersen på mail kaj.andersen@3f.dk eller telefon 88 92 10 86.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. Send din ansøgning og CV ved at klikke på "søg stilling" senest den 26. juli 2018. I ansøgningen bedes du angive hvilket geografisk område, du ønsker ansættelse i.

Søg stillingen

Vi forventer at afholde 1. runde ansættelsessamtaler den 1. august 2018 (Region Hovedstaden og Region Sjælland), den 2. august 2018 (Region Syddanmark og Region Midtjylland) og den 3. august 2018 (Region Midtjylland og Region Nordjylland). 2. samtalet forventes afholdt i uge 33.

Tiltrædelse den 1. oktober 2018.

 

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold - via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.