Digital medieredigerende til Fagbladet 3F

Kan du løfte stærk journalistik, så det får et digitalt liv? Er det naturligt for dig at være kreativ i både video, tekst og billede? Kan du være med til at ideudvikle fortællinger til SoMe og andre digitale platforme? Og har du lyst til at blive en digital nøgleperson på Danmarks stærkeste fagmedie? Så har vi et superspændende job.

Du bliver en del af et team på tre redigerende, som deles om at have ansvaret for vores nyhedsbrev, der dagligt sendes ud til 95.000 brugere. Du skal kunne lide at styre morgenmøder, planlægge de daglige nyheder og drible vores afslørende og dybdeborende journalistik i sikker havn. Og i den perfekte verden er du ligeså meget til drift som til udvikling.

På Fagbladet 3F er vores ambition at være blandt de allerbedste til at skabe digital journalistik af høj kvalitet. Du skal kunne skabe begejstring om de mange nye digitale muligheder for formidling og historiefortælling. Og du skal være klar til at hjælpe dine kommende kolleger på vej. Og du skal turde udfordre journalistisk vanetænkning.

I den perfekte verden kan du:

  • styre en nyhedsdag
  • filme og redigere
  • skrive fængende tekster til digitale platforme
  • ideudvikle journalistik, der er tænkt digitalt fra starten
  • være med til at lede en digital udvikling og omstilling.

Det er et stort plus, hvis du samtidig kan begå dig i en politisk organisation og er et nysgerrigt væsen, der elsker at eksperimentere med nye digitale formater og platforme.

Til gengæld tilbyder vi:

  • plads til at bruge tid på historierne
  • nogle af landets dygtigste kolleger
  • mulighed for at du via kurser kan gøre dig endnu dygtigere
  • ansættelse under overenskomst
  • arbejdsplads centralt placeret i København, tæt ved Vesterport station.

På Fagbladet skriver vi til og for ca. 280.000 medlemmer og giver dem et ansigt i mediebilledet. Det er deres arbejdsliv, der er vores fokus. Og der vores historier udgår fra.

Vil du vide mere kan du kontakte Redaktør Jonas Højlund på 2916 4210 eller jonas.hojlund@3f.dk.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på "søg stilling" senest mandag den 12. marts 2018 kl. 12.00.

Søg stillingen

 

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.