Nyheder
Ny projektansat i 3F Kalundborg

1. marts 2020 var vi så heldige at få ansat Betina Lundsgaard-Nielsen i faglig afdeling i en 2-årig projektstilling.


Vi byder Betina velkommen og glæder os meget til samarbejdet.


 


 


 


Hvem er jeres nye kollega, Betina?

Jeg er 47 år. Er gift med Mads, som er fabrikschef, på Novo Nordisk, i Kalundborg. Vores søn, Valdemar går i 9. kl. på Skolen På Herredsåsen, og til sommer starter han på Kalundborg Gymnasium. Vores sidste familiemedlem hedder Bob, han er 11 år gammel, og er en dansk/svensk gårdhund.

Jeg er født og opvokset i Holstebro. Flyttede til Aarhus, for at læse som 20-årig, og her mødte jeg også min mand Mads. Vi flyttede fra Aarhus til Aalborg, hvor vi er gift og Valdemar blev født. Da Valdemar var en måned gammel, flyttede vi til Kalundborg, da Mads fik job på Novo Nordisk. Det var min første gang i Kalundborg nogensinde. Vi er faldet pladask for Kalundborg, da den har alt hvad, man kan ønske sig.

Fritiden går bl.a. med vores dejlige sommerhus på Røsnæs, vores gamle røde Bobbel fra 1958, lidt sved på panden i Loop, kapsejlads (Mads sejler og jeg hepper) lokal politik samt familie, naboer og venner.

Arbejdsmæssigt:

Århus: her læste jeg, arbejdede som administrator i Foreningen af Unge med Gigt, underviste gigtpatienter i IT, i Gigtforeningen Aarhus.

Aalborg: her arbejdede jeg som IT-underviser hos bl.a. Frit Oplysningsforbund, Folkeuniversitetet samt Kofoed Skole.

Kalundborg: her startede jeg med et års barsel. Herefter et vikariat i administrationen på Kalundborg Sygehus, aftenskolekoordinator hos AOF i Holbæk, sekretær hos Kalundborg Lærerkreds, faglig medarbejder hos Dansk Metal.

Jeg er ansat i en 2-årig projektstilling, hvor jeg skal arbejde med organisering i 3F Kalundborg. Projektet består bl.a. af: fastholdelse af medlemmer, nye medlemmer, tegne flere overenskomster og få flere tillidsvalgte.

 

Jeg er at træffe på mail: betina.lundsgaard-nielsen@3f.dk

 

Kontakt