Nyheder
Jule nyhedsbrev fra 3F Kalundborg Brevet indeholder:
• Kontingent for 2023
• Job skifte inden overenskomstforhandlingerne 2023
• 3F Jobformidling
• Jobtiljob

Glædelig nyhed – vi har i 2023 besluttet at holde det faglige kontingent i ro, dvs at det ikke stiger. Det gælder både afdelingens del og forbundets del. Begrundelsen for ikke at sætte kontingentet op er, den stigende inflation, som har ramt os alle hårdt Vi vil derfor give denne lille håndsrækning til vores medlemmer.

 

Vi kan dog på nuværende tidspunkt ikke sige noget om kontingentet til A-kassen, da det er en del af finansloven, som på nuværende tidspunkt ikke er vedtaget.

 

 

 

Vi står jo overfor starten på overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked, derfor er det meget vigtig at du, hvis du har skriftet arbejdsplads eller jobfunktion, meddeler os det, så du kan afgive din stemme korrekt, til gav for både dig selv, dine kollegaer og os.

 

 

Jobformidling og JobtilJob

 

 

 

Kalundborg er jo i en rivende udvikling, det ser vi alle steder, hvor vi bevæger os hen inden for kommunen. Vi har i oktober afholdt et møde med nogle af byens virksomheder, hvor vi fortalte om hvordan vi kunne hjælpe dem med at rekrutterer nye medarbejdere via 3F jobformidling.

 

Ønsker du som medlem at skifte arbejde, kan du oprette et CV på 3F’s jobformidling på hjemmesiden. Du skal give samtykke til, at vi må udsøge dit CV, når der kommer et job der matcher dine kvalifikationer.

Kommer dit CV frem, når vi laver en søgning, vil vi kontakte dig og gøre dig opmærksom på matchet, det er nu op til dig, om du ønsker at søge jobbet.

 

Du har også mulighed for at oprette jobagenter og på den måde ”overvåge” jobmarkedet indenfor de områder, hvor du gerne vil arbejde.

 

Som noget nyt har 8 a-kasser i FH-familien indgået et samarbejde om at jobformidle på tværs af faggrænser. Derved kan vi give jobordre videre til andre Fagforbund og de kan sende jobordre videre til 3F. Dette betyder, at man som medlem af et af disse forbund har en meget bred tilgang til de jobs, der er indenfor de forbund, der er med samarbejdet. Forbundene på den lille tegning er med i aftalen:

 

 

 

 

Vi Ønsker jer alle en rigtig Glædelig jul,

Samt et Lykkebringende Nytår.

 

 

 

Vi er her alle dag imellem Jul og Nytår (dog med begrænset antal medarbejder)

 

 

Filer Jule nyhedsbrev fra 3F Kalundborg 2022 434 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt