Nyheder
Vinderen af Fællesskabsprisen 2019 - Djaffar Scalchi

3F Kastrup indstillede ejendomsudvikleren Djaffar Shalchi til Fællesskabsprisen 2019


Djaffar har et vigtigt budskab,  som andre rigmænd burde tage til sig. "Vi rige betaler for lidt i skat".


Se mere om prisoverrækkelsen på 3F Kastrups hjemmeside.
Ejendomsudvikler og mangemillionær Djaffar Shalchi tager diskussionen i det offentlige rum om den stigende ulighed i Danmark.

Han lever efter mottoet; De rige skal bidrage mere til samfundet!

Som Djaffar siger: "Det er jo ikke de fattige og de nederste i samfundet, der skal løfte samfundet og redde verden". Djaffar Shalchi har oprettet en fond https://humanact.org/ hvoraf han i 2016 donerede 200 millioner kroner til velgørenhed. Han mener, at de rigeste skal bidrage mere til samfundet i form af blandt andet højere skatter; som for eksempel formueskat, og et andet af hans synspunkter er, af de rigeste virksomheder i EU skal betale en minimumsskat.

3F Kastrup indstiller Djaffar Shalchi, fordi han har brugt sin vigtige stemme i debatten om social ulighed i Danmark, og fordi han faktisk som få mennesker ”praktiserer, hvad han prædiker” – nemlig ved at donere store beløb for at bekæmpe ulighed.

Mangemillionæren Djaffar Shalchi er et yderst sympatisk menneske med iranske rødder. Han er en vigtig stemme i debatten om ulighed, hvor han sagtens kunne have ignoreret stigende ulighed i Danmark, fordi han har ”sit på det tørre”, men han vælger at handler på uligheden. Det er både uselvisk og dybt sympatisk.

Djaffar Shalchi skal vinde Fællesskabsprisen 2019, fordi han om nogen værner om devisen om, at ingen i Danmark må stå uden for fællesskabet.

Læs interview med Djaffar Shalchi her

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt