Nyheder
Aviator konkurs - men ikke lukket helt ned endnu Efter en længere rekonstruktionsperiode er Aviator i Skifteretten erklæret konkurs, men de er ikke lukket ned endnu.

 

Konkurser er et trist udtryk for situationen i hele luftfartsbranchen. Firmaet og deres medarbejdere havde ellers gjort, hvad de sammen kunne gøre for at bidraget til en realistisk redningsplan.

Konkursen berører ca. 85 medlemmer af 3F Kastrup og et lignende antal fra HK. Med ledelsen er der knapt 200 ansat i firmaet. Søsterselskaberne CFS (Copenhagen Flight Service) og Aviator Relaxium (lounge) er efter det oplyste ikke berørt.

"Det har været den værst tænkelige dag. Nu har vi kæmpet i to måneder for at rekonstruere virksomheden" siger 3F tillidsmand Allan Slawecki. "Vi ser ind i en mulig fremtid, hvor 200 Aviator ansatte mister arbejdet. Det var julegaven fra Skifteretten".

Liv endnu

Der arbejdes intenst her til aften for at skaffe bankgaranti, så de ansatte kan fortsætte arbejdet for konkursboet. I modsat fald er alle ansatte nødsaget til at stoppe arbejdet i morgen tirsdag.

Hvis det ender med at arbejdet stopper, får de berørte yderligere information fra klubben/3F Kastrup.

 

Se også på vores Facebook-side her


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt