Nyheder
Industriens Pension - Højt afkast til industriarbejderes pensionsopsparinger i 2019 <p>Industriens Pension, hvor mange 3F’ere har pensionsordning, leverede sidste år et afkast på 20 mia. kr. til medlemmerne.</p>

Pensionsformuerne for medlemmer af 3F med opsparing i Industriens Pension voksede massivt i 2019. Efter et år med fuld fart på aktiemarkederne har selskabet leveret et afkast på 20 mia. kr. til medlemmerne.

Det svarer til et afkast på 12 procent for de samlede investeringer sidste år. Medlemmer med 20 år til pension har fået over 15 procent alene fra investeringsafkastet i 2019.

”2019 blev et rigtig godt år for medlemmerne, men det vigtigste er dog vores rigtig gode langsigtede resultater. Det er det, der for alvor batter for medlemmerne,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Afkast på 8,9 procent om året i 27 år
Set over de seneste fem år har Industriens Pension opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 8,0 procent for medlemmer med 20 år til pension. Det er ifølge konsulenthuset Morningstar det højeste årlige afkast i pensionsbranchen set over den femårige periode.

Hvis man går endnu længere tilbage, vidner tallene ligeledes om gode resultater i rigtig mange år. Siden Industriens Pension blev etableret og fik de første indbetalinger i 1993 har det gennemsnitlige afkast for de samlede investeringer ligget på 8,9 procent om året i den 27-årige periode.

Hvis du har opsparing i Industriens Pension, kan du altid tjekke din pensionsopsparing ved at logge ind på industrienspension.dk eller via selskabets app, som kan hentes i App Store eller i Google Play.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt