Nyheder
Markering d. 31. august. Forsvar lokalaftalerne!
<p>
<span>Der er stort pres på løn og arbejdsvilkår i lufthavnen.</span>
</p>
<p><span>Kom og bak op om forhandlerne fra 3F og tillidsfolkene!</span></p>
<p><span>På mandag forhandler det første firma Menzies - andre vil følge trop de kommende dage. Vi møder på foran DI på H.C. Andersens Boulevard kl 9. Kom og vær med!</span></p>
<p><span>Vi sørger for kaffe, håndsprit og sammenhold!</span></p>

Der er pres på vores arbejdsforhold. Ud over fyringerne skal vi også kæmpe for at bevare de ordentlige arbejdsforhold, vi gennem årtier har opnået.

Firmaerne i lufthavnen ønsker at opsige lokalaftalerne. Det vil få store konsekvenser. Konkret arbejder de på, at vi går 15 % ned i løn og pension. Arbejdstiden vil stige som følge af, at vi mister den betalte frokostpause. Det betyder 2,5 timer mere om ugen for den samme løn - eller 115 timer om året. Vi skal også løbe hurtigere. De ønsker at vi løber 10 %. Det betyder dårligere arbejdsmiljø og mere nedslidning. 

Markering foran Dansk Industri 

Forhandlinger starter for alvor mandag d. 31. august. Flere firmaer har allerede sagt, at de ønsker en forhandling om de samme krav. Derfor er der brug for at vi står sammen. Lufthavnen skal også i fremtiden være et godt sted at arbejde. Et sted vi alle kan være stolte af. Vi vil yde et godt stykke arbejde - det kræver ordentlige arbejdsforhold. 

Derfor mødes vi kl 9 og klapper vores forhandlere ind. Der komme både repræsentanter fra klubben i Menzies, fra 3F Kastrup afdeling og fra forbundet i 3F.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt