Nyheder
Coronavirus
<p>
<span>3F Københavns Chaufførers Forretningsudvalg har d.d. besluttet at efterkomme regeringens anbefalinger, med baggrund i den aktuelle situation omkring Coronavirus.</span>
</p>

Følgende tiltag er foreløbig besluttet:    

- Al mødeaktivitet i Fagforeningens lokaler udskydes indtil videre.
- Uopsættelige sager søges selvfølgelig løst, så ring til A-kassen, Fagforeningen og Socialafdeling på T 7030 0828 og aftal løsning eller evt. møde.
- Valgte og ansatte vil i vid udstrækning arbejder hjemmefra, hvortil telefonerne er viderestillet og mails læses og besvares.
- Branchegeneralforsamlinger der var planlagt til afholdelse efter d.d. i marts måned, er udsat på ubestemt tid. Der er enighed om, at vi suspenderer afdelingens     vedtægter om, at generalforsamlingerne skal afholdes i marts måned. Der er enighed om, at Branchegeneralforsamlinger vil blive afholdt når det vurderes, at det   er forsvarligt i forhold til situationen omkring Coronavirus. De resterende generalforsamlinger vil blive søgt afviklet i den samme måned

  Det betyder, at den nuværende sammensætning af branchebestyrelserne fortsætter uændret indtil generalforsamlingerne, har valgt bestyrelsesmedlemmer. Den   nye sammensætning vil derfor først være gældende når de resterende generalforsamlinger er afviklet.

Forretningsudvalget holder sig løbende orienteret om Coronavirus udvikling og træder senest sammen igen mandag den 16. marts, for at drøfte situationens udvikling.

Hold jer opdateret på www.3f.dk/cf og Facebookprofilen: 3F Københavns Chauffører, Chaufførernes Fagforening.

Faglige henvendelse via mail til chaufforen@3f.dk
A-kasse henvendelser via Mit3f/henvendelser

Pfv

Jakob Andersen, formand 
3F KØBENHAVNS CHAUFFØRER
jakob.andersen@3f.dk


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt