Nyheder
LO Plus skifter navn til PlusKort Den 15. oktober 2019 skifter LO Plus navn til PlusKort. 

PlusKort er både dit medlemskort til 3F og et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Hvis du allerede har et LO Plus Kort erstattes det ikke med et nyt, og du kan sagtens stadig bruge det til få adgang til de mange fordele og rabatter. Nye medlemmer af 3F modtager automatisk et PlusKort, som sendes med posten inden for den første måned efter indmeldelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om ekstraordinære kampagnerabatter, nye aftaler og spændende events. Alle tilmeldte deltager automatisk i lodtrækningen om månedens præmie.

PlusKort på mobilen

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit Pluskort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt informationer om alt fra lokalafdelinger til info om dit medlemskab.

Hvis du allerede har den gamle app, skal du bare opdatere app’en, så får du helt automatisk den nye app. Du behøver heller ikke logge ud.

Skal du hente den nye app, kan du finde den i Google Play og App store ved at søge på PlusKort. Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.

App'en er først tilgængelig 15. oktober 2019.

Om PlusKort

Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen, har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshop i hele landet.

Handler du i en butik, skal du blot vise dit Pluskort enten fysisk eller på mobilen for at få rabat. Ved online køb skal du gå ind på pluskort.dk eller via app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links. 

Se alle rabatter på pluskort.dk.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt