Nyheder
Flere tider i din sundhedsordning <p>Din sundhedsordning er udvidet, så du nu har adgang til flere end 450 klinikker, hvor du kan få hjælp hos en fysioterapeut eller kiropraktor.</p>

Det er en markant forbedring i forhold til tidligere, hvor der var adgang til 150 klinikker. Og det bliver endnu bedre frem mod årsskiftet, hvor det samlede antal klinikker forventes at nå op på omkring 700. Så går du rundt med småskavanker eller smerter, har du altså endnu bedre muligheder for at få en tid til behandling, når det passer dig.

Husk, at sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark. Du skal ikke selv have penge op af lommen, og du behøver ikke en henvisning fra din læge. Ordningen gælder, uanset om du er kommet til skade på dit arbejde eller hjemme. 
Du bestiller tid i PensionDanmarks app ”Din Pension” eller på pension.dk. Du kan også ringe til sundhedsordningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21.

Massage sker fremover hos en fysioterapeut 
Fra den 1. november bliver massage en del af behandlingen hos en fysioterapeut. Har du brug for at få løsnet ømme og spændte muskler, skal du derfor bestille tid hos en fysioterapeut i sundhedsordningen –  ikke en massør.
Fysioterapeuten vil også kunne give dig nogle træningsøvelser, der kan hjælpe dig med dine smerter. Undersøgelser viser nemlig, at kombinationen af massage og øvelser har den bedste effekt. 

Få hjælp hos PensionDanmarks sundhedsteam
Din sundhedsordning indeholder også adgang til PensionDanmarks sundhedsteam, der består af 20 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere. De sidder klar ved telefonerne (ring 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21) og kan bl.a. hjælpe dig, hvis du har været syg i længere tid eller har risiko for lang tids fravær fra arbejdspladsen. De kan også hjælpe dig med fx psykologhjælp og diagnoseudredning. 

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt