Nyheder
Vi er her! Men på en anden måde Hverdagen i 3F Køge Bugt er naturligvis også stærkt påvirket af corona-krisen. Hverdagen er anderledes. Men vi er her stadig for medlemmerne. Bare på en anden måde.

Afdelingen på Lykkebækvej 4 er lukket for personlig henvendelse. Men omstillingsbordet er bemandet, så medlemmerne altid kan komme i kontakt med både a-kasse og faglig afdeling.

Langt de fleste af medarbejderne arbejder hjemmefra. Og det fungerer faktisk fint. Medlemmerne har taget det flot.

Åbningstiden for telefonen er ændret, så det er muligt at ringe til os mandag, tirsdag og torsdag fra 09.00 til 15.00, onsdag fra 10.00 til 15.00 og fredag fra 09.00 til 12.00.

Naturligvis er det ikke bare fryd og gammen. Vi har måttet aflyse eller udskyde en lang række arrangementer. Blandt andet er afdelingens generalforsamling udskudt. Hvor længe ved vi ikke. Men når vi har en ny dato, vil den selvfølgelig fremgå af hjemmesiden og blive sendt ud til medlemmerne.

Årets 1. maj arrangement er aflyst.

Alle aflysningerne ærgrer os gevaldigt. Uanset hvor godt det fungerer med telefon og computer kan det jo aldrig erstatte den personlige kontakt mellem afdeling og medlemmer. Og mellem medlemmerne indbyrdes.

Men der er forhåbentlig lys for enden af tunnelen.

Tirsdag efter påske tager vi bestik af situationen. Det kan ikke forventes, at vi åbner i fuldt omfang den første uge efter påske. Og selv når vi åbner, bliver det måske på en anden måde end ”før Corona”.

Så indtil vi ses: Pas på jer selv og hinanden. Med afstand!


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt