Nyheder
Nyt byråd ønskes!


Politikerne i Kolding Byråd burde stille deres kandidatur til rådighed. De har vist sig uduelige til at styre økonomien i Kolding Kommune. Endnu engang skal de ansatte i Kolding Kommune igennem massive besparelser, fordi politikerne har smidt om sig med penge, de ikke har.


På trods af at aftalen mellem Kommunernes Landsforening og regeringen har givet 100 millioner kr. ekstra til Kolding Kommune og skatten sættes op med

0,5 %, så skal der fortsat findes besparelser på 100 millioner kr., for at regningerne kan betales. Nu må det være nok.


Hvordan skal personalet kunne have tillid til politikere, som hvert år, når budgettet vedtages, lover at denne gang er det sidste gang, der skal spares så mange penge, når historien viser, at siden år 2009, har det været nedskæringer på nedskæringer, personalet skal arbejde under.


På Kolding Kommunes hjemmeside kan man læse følgende:

Kolding Kommunes vision ”Sammen designer vi livet” er et pejlemærke for fremtiden, som skal sikre en klar og visionær retning for kommunen.

Spørgsmålet er; om det arbejdsliv, som politikerne er ved at designe for fremtiden, er særlig klart. Det er ikke visionært og det er helt sikkert et rigtig dårligt pejlemærke at gå efter.


Kære Jørn Petersen og alle andre politikere i Kolding Byråd. To år inde i valgperioden har I bevist, at I ikke magter opgaven. Vi har ikke råd til at I fortsætter, gå nu af.


Vi opfordrer alle Kolding Kommunes ansatte til at møde op på Axeltorv torsdag den 31. oktober kl. 17.30 for at vise deres utilfredshed med budget 2020.Jens Lund

P.v.a.

Fagforeningernes Samarbejde i Kolding


 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt