Nyheder
Billigt mobilabonnement Der er penge at spare med Alka Mobil, som netop er gået i luften. Tilbuddet gælder for alle medlemmer af 3F og deres husstand.

Alka er kendt for deres forsikringer til lav pris med god dækning. Nu vil Alka tilbyde mobilabonnementer efter samme opskrift. Med en pris på 59 kroner om måneden for fri tale, fri sms, fri mms og 7 GB data i Danmark bliver Alka Mobil landets absolut billigste mobilabonnement med fri tale. Tilbuddet gælder alle personer i husstanden.

Holdes ferien i udlandet, kan kunder frit skifte fra Danmarkspakken til EU-pakken og tilbage igen, når de kommer retur. Formålet er, at man kun betaler for, hvad man har brug for. Abonnementet indeholder også 5G til alle kunder, når Telias netværk er klar.

- Mange betaler for abonnementer med en hulens masse data, som de slet ikke bruger. Vores abonnement indeholder data, der dækker behovet for 95 procent af danskerne. Men hvis man alligevel har brug for mere data en enkelt måned, så kan det naturligvis tilkøbes, lyder det fra Frederik Sjørslev Søgaard, der står i spidsen for den nye satsning hos Alka.

Mobilabonnementerne indeholder som udgangspunkt enten 7 GB eller 30 GB data, men det kan forhøjes. Man skal ikke have forsikringer hos Alka for at benytte sig af tilbuddet, når man er medlem af 3F.

Køb det på www.alkamobil.dk

Læs mere på her, eller hent dette dokument


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt