Nyheder
Ny vejledning om Corona på byggepladsen Der er forståelig frustration og søgen efter svar på, hvad man gør ude på byggepladserne her i Coronatiden. Byggegruppen har tidligere udsendt et ekstra e-nyhedsbrev, og der er også udsendt en instruks til 3F-fagforeningerne. Nu er der nyt fra tre af de steder, som der lyttes til i byggebranchen.

Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video

Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø Bygge & Anlæg (BFA-BA)

En lynproduceret branchevejledning, der altså er lavet i samarbejde mellem byggeriets arbejdsgiverorganisationer og fagforbund.

Vejledningen er også kommenteret af foreningerne for bygherrer, konstruktører, ingeniører og arkitekter. Den er lynproduceret på 1 uge – inklusive en godkendelse fra Arbejdstilsynet. Den vedhæftes, men du kan og læse den her.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus (Bam-bus)

Bam-bus rådgiver primært hjemmefra, men kan altså stadig kontaktes. Se videoen.

Arbejdstilsynet

AT kører ikke ud på planlagte besøg, men kører ud ved ulykker og alvorlige klager over arbejdsmiljøet. AT har udsendt vedhæftede nyhedsbrev om forebyggelse ift. Coronasmitte.

God arbejdslyst derude. Pas på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner

f/ Flemming Hansen
Arbejdsmiljøkonsulent, Byggegruppen
Tlf. dir. +45 889 20233
Mobil: +45 41171010
Mail: flemming.hansen@3f.dk

Filer Forebyg coronasmitte ved bygge- og anlægsarbejde 413 KB PDF Hent dokument Forebyg smitte fra coronavirus på bygge- og anlægspladser og i private hjem 2,92 MB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt