Nyheder
BFA Vejledning om tilrejsende arbejdstagere på byggepladsen og risiko for smitte fra coronavirus Branchevejledningen om beredskabsplan for smitte fra coronavirus er revideret med de seneste ændringer vedrørende afstand og isolation, når man har været i nærkontakt med en person der har Covid-19.

De nye krav til test af tilrejsende arbejdstagere herunder arbejdsgiverens pligt til skriftligt at dokumentere, at de ansatte er testet.

Krav til boligen når de ansatte får stillet en sådan til rådighed af arbejdsgiveren, samt krav til at arbejdsgiveren udarbejder en plan for, hvordan der ved ophold i boligen sker forebyggelse af smitte med covid-19.

Der er desuden udarbejdet skemaer, som arbejdsgiveren kan anvende som dokumentation for at reglerne er opfyldt.

Besøg bfa-ba.dk og se og hent Tilrejsende arbejdstagere på byggepladsen og risiko for smitte fra coronavirus.

Branchevejledningen om beredskabsplan for smitte fra coronavirus er revideret med de seneste ændringer vedr. afstand og isolation, når man har været i nærkontakt med én person der har Covid-19.

Besøg bfa-ba.dk og se og hent Beredskabsplan for smitte fra coronavirus.

Kemisk risikovurdering

Som tillæg til vores faktaark om kemisk risikovurdering og instruktion har vi udarbejdet tre faktaark med eksempler på, hvordan virksomheder i bygge- og anlægsbranchen konkret kan leve op til disse krav. Arbejdstilsynets regler foreskriver ikke en bestemt metode, men at kemisk risikovurdering og instruktion kan gøres på mange forskellige måder fx film, billeder m.m.

De tre faktaark indeholder eksempler med en skriftlig arbejdsinstruktion i et skema og omfatter:

  • Kemiske produkter på byggepladsen
  • Kemi i servicevognen
  • Støv på byggepladsen

Besøg bfa-ba.dk/fakta-om-kemisk-risikovurdering-og-instruktion og se de tre faktaark.

Filer Forebyg smitte på byggepladsen og i private hjem januar/2021 6,85 MB PDF Hent dokument Beredskabsplan for smitte fra coronavirus februar/2021 3,64 MB PDF Hent dokument Fakta om kemisk risikovurdering og instruktion 120 KB PDF Hent dokument
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt